Armaturer och ljuskällor till privat och offentlig miljö
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Nordens bredaste belysningssortiment

På Bellalite brinner vi för belysning i alla dess former. Vi är erfarna, kreativa och passionerade för ljusets möjligheter att gestalta, förstärka och forma. Oavsett om det handlar om att ljussätta ett hotell, kontor eller en villa kan vi leverera rätt ljus. Självklart är vi noga med utseendet och erbjuder högkvalitativa ljuskällor av mycket hög kvalitet. Vårt stora utbud innehåller produkter från välkända varumärken anpassade för såväl ute som inne.

Med våra två affärsområden, Bellalite White och Bellalite Black, har du tillgång till en bredd som inte går att hitta hos någon annan. Välj produkter inom ett område eller kombinera från båda. Oavsett hur ditt belysningsprojekt ser ut kan vi garantera att du får en engagerad helhetspartner.

Kontakta oss om du har frågor eller om du önskar mer information. Du når oss via kundtjanst@bellalite.se eller på telefonnummer 010-47 00 210.

Du är också välkommen att följa oss på Facebook och Instagram, och genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du nya produktsläpp och exklusiva erbjudanden direkt i din inkorg.

Bellalite Ljusdesign Aktiebolag
Organisationsnummer: 556166-2858
Nätbutik Bellalite White: www.bellalitewhite.se
Nätbutik Bellalite Black: www.bellaliteblack.se

Huvudkontor
Mörners väg 122
352 46 Växjö
Sverige

Kontor och showroom
Victor Hasselblads Gata 9
421 31 Västra Frölunda
Sverige