Armaturer och ljuskällor till privat och offentlig miljö
Logga in
Varukorg

VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA WEBBSIDA! UPPDATERA DITT LÖSENORD FÖR ATT LOGGA IN HÄR

Artecta

Ända sedan starten har Artecta varit banbrytande inom arkitektonisk belysning för utomhus- och inomhusmiljöer. Genom att fokusera på design och nyskapande teknik har företaget blivit ett känt namn inom ljusdesign.

Visar 0 produkter

Artecta – belysning med elegans

Artecta erbjuder belysningsarmaturer som är estetiskt tilltalande och funktionella. Deras eleganta spotlights är designade för att förbättra varje utrymme de lyser upp. Varje armatur är resultatet av noggrann research och en förståelse för hur ljus påverkar stämningen i ett rum.

Framstående inom ny LED-teknik

Artectas styrka ligger i deras användning av LED-teknologi, vilken inte bara är energieffektiv utan också ger långvarig hållbarhet. Deras armaturer är kända för att leverera ett exceptionellt ljus med hög intensitet och perfekt färgåtergivning. Det gör att produkterna fungerar i allt från privata trädgårdar till kommersiella shoppingcenter.

Anpassningsbara lösningar för varje projekt

Oavsett om du behöver belysning för en ny arkitektonisk installation, en butik eller ditt hem har Artecta en lösning för dig. Med möjlighet att anpassa ljuskällan efter dina specifika behov kan du skapa en ljusmiljö som slår det mesta. 

Upptäck Artecta i vår butik

Artecta delar vår passion för kvalitet och estetik. Att välja deras produkter innebär att du får tillgång till några av marknadens mest nyskapande och stilrena ljusprodukter. Samtidigt investerar du i hållbara och effektiva lösningar som kommer att lysa upp din vardag år efter år. Upptäck deras sortiment hos oss och låt ditt hem eller din nästa stora ljusinstallation skina som aldrig förr.